Прочистване на лимфата,кръвоносните съдове и клетките.БИЛКОЛЕЧЕНИЕ.

  • rouz
  • септември 21, 2021
  • Коментарите са изключени за Прочистване на лимфата,кръвоносните съдове и клетките.БИЛКОЛЕЧЕНИЕ.
  • Uncategorized

Все по-голямото количество токсични храни и замърсените въздух, вода и околна среда, правят прочистването на организма и тялото по-важна задача от когато и да било.

Тези замърсявания се превръщат във виновниците, отговорни за слабата ни имунна система, правейки ни силно податливи на хронични заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, диабет, натрупване на излишни килограми , кожни проблеми, болест на Алцхаймер и др.

Детоксикацията е процес, при който човек прави промени в начина си на живот, за да изчисти тялото си от вредни токсини, които могат да навредят на здравето му.

Тези промени обикновено включват въздържане от вредни навици, храни и напитки и оптимизиране на процесите, извършвани от тялото.

Някои промени може да са временни, като спазването на пречистваща диета, а други, може да са перманентни, като въвеждане на спорт и физически упражнения, консумация на повече течности и др.

Много хора не осъзнават, че много от физическите заболявания и неразположения, които изпитват ежедневно, са резултат от организъм, натоварен с опасни токсини, който отчаяно се нуждае от детоксикация.

Признаци за токсично претоварване, които могат да бъдат облекчени с Детоксикация / Прочистване на организма/ лимфната система и кръвта:

  • Подуване на корема, газове и запек;
  • Постоянно чувство на умора и тежест;
  • Хормонален дисбаланс;
  • Болки в ставите и сухожилията и мускулна слабост;
  • Главоболие, гадене;
  • Често боледуване;
  • Натрупани мазнини в корема;
  • Кожни проблеми, чупливи нокти и коса;
  • Неконтролируем апетит за вредна храна;
  • Раздразнителност и чести промени в настроението.

Какво представляват токсините?

Токсините са всяко вещество, което може да е отровно или да има негативни последици за нашето здраве.

„Токсин“ се отнася за всички тежки метали, химикали, замърсители, изкуствени хранителни съставки, пестициди и отрови, които причиняват увреждане на телата ни.

Въпреки че може да звучи малко крайно, повечето хора вярват, че в днешно време сме в постоянен контакт с токсини.

Те могат да бъдат във водата, храната, въздуха и поради тази причина е много трудно да се ограничи тяхното въздействие върху организма.

Защо е нужно да прочистваме  ЛИМФНАТА СИСТЕМА?

Лимфната мрежа често се запушва или претоварва, а когато тя не функционира правилно, лимфата се инфектира, имунитета спада, а това води до различни заболявания. За да се радваме на добро здраве е важно лимфната система да функционира правилно и лимфната течност да тече свободно. Когато лимфната течност преминава през лимфните възли и далака, тя изчиства мазнини, стари клетки, бактерии и токсини, които се изхвърлят извън тялото, а пречистената лимфа се връща отново в лимфната мрежа.

Ако се оплаквате от следните  проблеми, най-вероятно лимфната ви система е претоварена и се нуждае от прочистване:

  • хронична умора
  • често главоболие и мозъчна мъгла
  • повишено ниво на хистамин и чести алергии
  • подуване и болезненост на гърдите по време на цикъл
  • храносмилателни нарушения
  • затлъстяване и наднормено тегло
  • целулит
  • чести синусни инфекции
  • изпотяване
  • задържане на вода
  • обложен език
  • акне и други кожни проблеми
  • суха кожа
  • подуване на крайниците
  • артрит
  • лесна нараняемост

Много са причините, които могат да доведат до претоварване на лимфната система, като дисбаланс в храносмилателната система, носенето на тесни дрехи, стресът, дефицитът на йод и други.

Прочистване на кръвта!

Отравянето на кръвта е заболяване, причинено от бактерии. Симптомите на отравяне на кръвта включват проблеми с дишането, висока температура, учестена сърдечна дейност и други. Тези нарушения в организма могат да бъдат овладени чрез пречистване на кръвта.

Прилагането на процедурата намалява нивата на високия холестерол и предпазва от настъпването на инфаркт, инсулт и сърдечно-съдови заболявания.

Как да детоксикираме огранизма си напълно?

Прочистване не тялото, лимфата и кръвта!

Спортът, диетите и честите разходки вероятно са полезни за тялото ни и от части ни помагат да се отървем от  определени  токсини, които сме натрупали… достатъчно ли е обаче това?

Истината е, че ние подлагаме ежедневно организма си на всякакви замърсявания и колкото и уникална система да е той, все още не успява да се прочисти със същото темпо, с което ние  успяваме да го замърсим.

Една чудотворна билка , предизвиква интереса на хиляди учени от цял свят. Стотиците изследвания направени върху нея последните 20 години са категорични за нейните благоприятни свойства, които ще ни шокират с резултатите си.

Учените са категорични, че ако растението се отглежда в екологично чист район и не се преработва допълнително с химикали и други препарати, ще запази 100% от качествата си, които ще рефлектират толкова благоприятно върху организма ни, че ще можем да забравим за над 80% от болестите – от обикновени настинки и грип до хронични заболявания.

Латинското наименование на билката е Artemisia annua, позната още като Сладък пелин. Това е единственият вид пелин, който се счита за безопасен и не е забранен за употреба във фармацията.

Не е тайна, че именно с него се разработват и лекарства за тежки , нелечими до момента заболявания, които са бич за човечеството в 21 век.

Сладкият пелин ( Artemisia annua) е един от най-мощните имуностимуланти познати на човечеството. Той пречиства напълно организма от натрупаните токсини, шлаки, паразити . Изчиства както кръвта така и лимфната система. Влияе благоприятно при кожни обриви, гъбички, миоми, кисти и др.

Щастливи сме да отбележим и факта, че именно в България се отглежда в БИО условия , тази така ценна за здравето ни билка.

Българският производител „Ахрида БИО“ вече няколко години е лидер на европейския пазар, без конкуренция.

„Ние не правим компромиси с качеството. Отглеждаме реколтата си в екологично чист район, далеч от индустриални зони, без каквито и да е препарати, които да стимулират растежа за сметка на свойствата на билките. За разлика от вносните продукти, ние можем да дадем гарант за качество. Факт е, че нашият продукт е най – предпочитан пред останалите не само в България, но и в над 10 страни от Европа като Германия, Великобритания, Испания, Италия, Финландия, Франция, Белгия, Швеция и др. Причината е, че до момента, никой не предлага качеството, което предлагаме ние. “  Екипът на Ахрида БИО

Официален сайт на Ахрида БИО – www.sladak-pelin.com

Фейсбук страница >> ТУК 

Директен телефон за поръчки и запитвания : 0886 15 36 36 / понеделник -неделя 9:00-19:00ч./

ПРИЛАГАНЕ

Приемът е по една капсула от 350mg на ден – сутрин , без значение дали е преди или след хранене, в продължение на 90 дни. Всяка опаковка съдържа 90 капсули , достатъчна за пълния 3 месечен курс.

Повече продукти на пазара са между 45-50лв и стигат едва за месец. Сладък пелин от Ахрида БИО е биологично българско производство от най-високо качество с ясен произход. Цената на опаковката е 68лв и стига за пълния 3 месечен курс. По-малко от 23лв на месец. А доставката е безплатна.

Можете да отриете продукта и във вериги аптеки Фрамар в градовете – Стара Загора, Пловдив, Бургас, Габрово, Гълъбово, Свиленград, Павел баня и Сливен

или да го поръчате директно на телефон 0886153636 и ще Ви го доставим до посочен адрес в рамките на 2 работни дни с безплатна доставка!

Цена:

1 опаковка = 68лв с безплатна доставка

Комбинирай се с някого и вземи отстъпка в цената:

2 опаковки : 2 х 65лв = 130лв с безплатна доставка / спестяваш 6лв/

3 опаковка : 3 х 58лв = 174 с безплатна доставка /спестяваш 30лв/

БИО продукти от Ахрида БИО:

  

ПРОМО ПАКЕТИ

  

   

Отзиви от клиенти ползвали продукта:

 

Още мнения и коментари прочети тук >>> ОТЗИВИ